Om mig

Jeg er uddannet

dyrlæge eksamineret fysiologisk hundemassør.

Uddannet i 2015 hos Magtor

Det er en uddannelse der tager 1 1/2 år

hvor man bla. lærer om hundens anatomi,

fysiologi og massage.

Det er 2 forskellige dyrlæger der er sensor på eksamen.

som består af en 4 timers skriftlig prøve,

en praktisk prøve og en mundtlig prøve

hvor man skal forsvarer sine eksamens opgaver.

Jeg er også uddannet

Kranio-sakral terapeut til dyr

uddannelsen er på 56 lektioner hvor jeg har lært udførelse af stillpunkter, afspænde diafragmaer, ryg, led, energicyster og V-spreder, løsne hjernehinder og suturen imellem kranie knoglerne og blev afsluttet med en skriftlig og en mundtlig/praktisk prøve

Jeg hedder Lars Michael Hansen jeg har altid været glad for dyr, især hunde, som vækkede min interesse i en tidlig alder. jeg fik min første hund da jeg var omkring 10 år, det var en tæve schæffer og labrador blanding, som jeg brugte mange timer sammen med.

Den næste hund jeg fik var ligeledes en schæffer og labrador blanding, som jeg brugte endnu mere tid med, at lege, gå, træne, søge efter ting og personer og at være sammen med hende var spændene og vi lærte meget af hinanden.

Det var så en begyndelse til at jeg syntes at det kunne være spændene at kunne bruge hunden til det de så var avlet til.

Det blev så jagten der kom til at tiltale mig.

Jeg tog jagt tegn og den næste hund jeg fik var så en labrador og ruhårs blanding, som jeg primært trænede op til apportering og senere brugte jeg ham også på land jagt.

I 2008 fik jeg endnu en hund, en engelsk springer spaniel,og nu begyndte jeg for alvor med at gå op i at træne og arbejde med hunde.

Jeg begyndte at gå på prøver, dressur 1 og 2, land og vand, apportering, slæb og apportering, markprøver, schweiss prøver, og jeg blev træner i spaniel klubben.

Jeg har yderlig fået en hund, en Engelsk cocker spaniel, som primært er trænet til land jagt på fugle.

Da min gode gamle labrador blanding begyndte at blive gammel, var jeg med til et foredrag/kursus omkring hundemassage til husbehov, dette hjalp min gamle trofaste ven meget og i dag er han godt 14 år.

Og efter nogen tid med tanken om at tage en anden uddannelse, tænkte jeg hvorfor ikke hunde massør, jeg søgte på det og spurgte ind til det i hundeverdenen, og kom frem til at det bedste sted at uddanne sig nok var hos Magtor.

Jeg er nu uddannet, som fysiologisk hunde massør, jeg blev færdig i september 2015

Det er for mig en fornøjelse, når man kan hjælpe et dyr til en bedre hverdag.

 

Jeg har taget uddannelse til kranio-sakral terapeut til dyr, som jeg blev færdig med i juni 2016, hvilket giver en god kombination med det jeg kan som massør, mange af de ting som jeg før fandt og sendte vidre, kan jeg nu selv løse.